Companii

Hunor Debreceni, francizat Hansen Ergonomics Studio: Am renunţat la siguranţa financiară pe care o aveam când eram angajat, dar este un risc pe care mi l-aş asuma din nou

Hunor Debreceni, francizat Hansen Ergonomics Studio: Am...

Autor: Răzvan Botea

20.05.2018, 16:15 1290

A renunţat la siguranţa oferită de un salariu stabil în cadrul unui loc de muncă, dar este un risc pe care şi l-ar asuma din nou pentru a cumpăra o franciză, a spus Hunor Debreceni, francizat Hansen Ergonomics Studio, în cadrul evenimentului ZF „Forumul de franciză Transilvania”, în parteneriat cu francize.ro.

„Am renunţat la siguranţa financiară pe care o aveam când eram angajat, dar este un risc pe care mi l-aş asuma din nou. Fiind antreprenor pe cont propriu, munca nu se opreşte niciodată.”

Ce a mai spus Hunor Debreceni în cadrul Forumului de franciză Transilvania:

♦ La Hansen ne ocupăm cu aranjarea spaţiilor de birouri. Oferim servicii complete, de la space planing până la implementare.

♦ De ce să nu facem din birou un loc unde să vrem să revenim? Există viaţă după week-end! Ne aşteaptă luni un birou frumos şi ergonomic.

 Probabil că trebuie să ai un anumit spirit antreprenorial pentru a începe ceva pe cont propriu, dar eu sunt de părere că în fiecare dintre noi există acel spirit. E vorba de curaj, de ambiţie şi de un risc pe care ni-l asumăm.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO