Companii

IKEA: nu vom face magazin la Timpuri Noi

IKEA: nu vom face magazin la Timpuri Noi
14.07.2010, 16:09 417

Grupul suedez IKEA a confirmat achiziţia platformei Timpuri Noidin Bucureşti, dar tranzacţia a fost realizată de către divizia dedezvoltare imobiliară a companiei - Inter IKEA - care nu va folosilotul pentru realizarea unui nou magazin de mobilier IKEA.

"Inter IKEA confirmă cumpărarea unei proprietăţi în zona TimpuriNoi din centrul capitalei Bucureşti. Proprietatea fost cumpărată deVastint Holding B.V., divizia de proprietăţi a Inter IKEA Group.Este o investiţie pe termen lung cu scopul de dezvoltare a unorspaţii cu destinaţii mixte: rezidenţiale, de birou şi de retail",au anunţat reprezentanţii grupului suedez.

Suedezii urmează să plătească 34,6 mil. euro pentru un lot de5,1 hectare situat la mai puţin de doi kilometri de PiaţaUnirii.

"Inter IKEA menţionează că grupul Vastint Holding B.V. nu esteimplicat în dezvoltarea centrelor comerciale sau a magazinelorIKEA. Prin urmare, proprietatea recent achiziţionată din TimpuriNoi nu va servi niciodată ca locaţie pentru deschiderea unui noucentru comercial sau a unui magazin IKEA în România."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO