Companii

Ileana Nicolae, Sika: Inaugurăm noua fabrică de materiale de construcţii în Bucureşti anul viitor şi vom investi într-un centru logistic. „Am evoluat bine în retail şi rezidenţial, care au cunoscut o creştere semnificativă în România şi au atras după ele, de fapt, toată piaţa construcţiilor.“

 Ileana Nicolae, Sika: Inaugurăm noua fabrică de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.05.2017, 00:07 2283

Proiectele rezidenţiale şi de retail au dus businessul producătorului de materiale de construcţii Sika România, divizia locală a companiei elveţiene cu acelaşi nume, la peste 126,8 milioane de lei (28,2 milioane de euro) anul trecut, o creştere de 8% faţă de 2015. Profitul companiei s-a situat anul trecut la 3,2 milioane de lei.

„Am evoluat bine în retail şi rezidenţial, care au cunoscut o creştere semnificativă în România şi au atras după ele, de fapt, toată piaţa construcţiilor. Din păcate, în infrastructură nu mai sunt multe proiecte, dar am fost activi în tunelurile finalizate anul trecut - pe Coridorul IV şi tronsonul Sighi­şoara - Aţel - cu sisteme de impermeabilizări şi produse pentru betoane“, spune Ileana Nicolae, director regional pentru Europa Centrală şi de Est al Sika.

Compania a participat la consolidarea Arcului de Triumf din Bucureşti şi a aplicat sisteme pentru lipirea faţadelor, sigilări şi sisteme de acoperişuri la Therme Bucureşti. Sika a fost de asemenea furnizor de sisteme de pardoseli şi acoperişuri pentru proiectul de birouri dezvoltat de Vastint la Timpuri Noi, Park Lake Bucureşti şi Mogoşoaia Logistic Park.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO