Companii

IMM-urile au dus Leaseplan la vânzări de peste 100 de milioane de lei în semestrul 1

Bogdan Apahidean, directorul general al Leaseplan

Bogdan Apahidean, directorul general al Leaseplan

Autor: Bogdan Alecu

03.08.2015, 00:06 243
Leaseplan România, cea mai mare firmă de leasing operaţional de pe piaţa locală cu o cotă de piaţă de peste 20%, a înregistrat în primul semestru al acestui an o creştere a cifrei de afaceri de 8,5% faţă de perioada similară a anului trecut, la 103 mil. lei (23,1 mil. euro), potrivit datelor companiei.
 
„Evoluţia s-a bazat pe stabilitatea economică şi pe creşterea tranzacţiilor pe piaţă, fapt ce a avut un impact pozitiv asupra industriilor conexe, categorie din care facem parte şi noi ca furnizori de servicii business-to-business. De asemenea, faptul că am lansat în premieră pe piaţa din România un produs dedicat companiilor mici şi mijlocii a contribuit la atragerea unui volum suplimentar. Nu în ultimul rând, gradul de conştientizare a beneficiilor leasingului operaţional a crescut în rândul clienţilor şi observăm o rată de reînnoire extrem de bună, de aproximativ 80%“, a spus Bogdan Apahidean, directorul general al companiei, care ocupă şi funcţia de preşedinte al Asociaţiei Societăţilor de Leasing Operaţional (ASLO).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO