Immochan intră pe piaţa de birouri din Braşov şi preia clădirile Coresi Business Park

28 iul 2017 Autor: Bogdan Alecu

Immochan România achiziţionează an­sam­blul Coresi Business Park de la dezvol­ta­torul Ascenta Management, din cadrul pro­iectului mixt din Braşov, unde a dezvoltat atât un centru comercial, cât şi un proiect rezidenţial alături de Coresi Avantgarden. Proiectele sunt dezvoltate pe fosta platformă industrială a Tractorul Braşov.

În proiectul de birouri de 40 000 de metri pătraţi suprafaţă brută închiriabilă îşi desfă­şoa­ră activitatea mai mult de 2.500 de angajaţi din 30 de companii naţionale şi internaţionale.

Iniţiat în urmă cu 2 ani, prin lansarea Coresi Shopping Resort, Cartier Coresi a prins contur oda­tă cu dezvoltarea în parteneriat cu Daniela Kasper a proiectului Coresi Avant­gar­den şi al celor aproximativ 3.000 de locuinţe care îl vor com­pune. În varianta sa integrată cu zona de bi­ro­uri, Cartierul Coresi va purta viziunea dez­vol­tă­rii unor spaţii multifunc­ţio­nale durabile, ani­ma­te şi inteligente, cu valoare adău­gată pentru cli­enţi, angajaţi, locuitori sau vizitatori ai Braşovului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.07.2017

 
Cuvinte cheie:
Immochan
, birouri
, Braşov
, preluare
, clădiri
, Coresi Business Park
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide