Immofinanz a pus brandul VIVO pe toate cele patru malluri pe care le are în România

28 feb 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Centrele comerciale VIVO sunt dispuse de obicei pe un singur nivel şi au o suprafaţă închiriabilă care începe de la 15.000 de metri pătraţi

Grupul austriac Immofinanz a trecut cele patru malluri pe care le deţine la Constanţa, Cluj-Napoca, Piteşti şi Baia Mare sub brandul VIVO. Modificările au fost făcute la nivelul de semnalistică, deşi se lucrează în continuare la interior pentru amenajări şi alte detalii referitoare la design. Centrele comerciale erau cunoscute anterior ca Polus Center Cluj, Maritimo Shopping Center în Constanţa, Piteşti Mall şi Gold Plaza Baia Mare, toate însumând peste 147.000 de metri pătraţi închiriabili, echivalentul a circa 12% din portofoliul total de retail al companiei. Brandul VIVO exista deja la nivel de grup, în Polonia, Slovacia şi Cehia.

Primul centru comercial sub numele VIVO a fost deschis de Immofinanz în octombrie 2014, în Polonia, având o suprafaţă închiriabilă de 24.000 de metri pătraţi. Centrele comerciale VIVO sunt dispuse de obicei pe un singur nivel şi au o suprafaţă închiriabilă care începe de la 15.000 de metri pătraţi. Recent, Immofinanz a anunţat că investeşte 1,8 milioane de euro pentru implementarea unui concept nou de birouri în clădirea S-Park pe care o are în apropiere de Casa Presei.

Brandul myhive va fi aplicat şi altor proiecte office pe care Immofinanz le are deja sau pe care le dezvoltă în Bucureşti – Iride 19, Iride 20, Metroffice şi Victoria Park – până în primul trimestru al anului viitor. Procesul de rebranding a fost anunţat anul trecut şi presupune schimbarea completă a identităţii vizuale şi modernizarea spaţiilor interioare. Reprezentanţii dezvoltatorului nu au precizat ce buget au alocat pentru trecerea mallurilor din România la brandul VIVO. Cele patru centre comerciale au fost vizitate de peste 25 de milioane de persoane în 2015.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.02.2017

 
Cuvinte cheie:
Immofinanz
, brand
, VIVO
, malluri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide