Companii

Impact: În septembrie am avut vânzări record de apartamente

Impact: În septembrie am avut vânzări record de...

Autor: Roxana Pricop

07.10.2015, 00:07 2421

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Con­trac­tor (IMP), controlat de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, a în­cheiat luna septembrie cu cel mai bun volum de vânzări de pâ­nă acum, respectiv 87 de apartamente în cartierul Greenfield din nordul Capitalei. Prevânzările au urcat la 450 de apartamente, compania fiind în grafic să îşi atingă indicatorul de 490 de unităţi bugetat pentru acest an.

„În septembrie am vândut 87 de apartamente în Green­field, este un record. Cifra este aproape de volumul vândut în în­treg anul trecut (n.red. - 100 de apartamente). Cu prevânzări de circa 450 de apartamente suntem în grafic să ne atingem in­di­catorul bugetat“, a declarat Gheorghe Iaciu, acţionar cu 49% din capitalul Impact.

În primul semestru al anului, compania a raportat vânzări de 188 de case şi apartamente, de peste trei ori mai mult faţă de perioada similară a anului trecut, încasând venituri de aproa­pe 50 mil. lei. Din totalul locuinţelor vândute, 174 de aparta­mente au fost vândute în cartierul Greenfield din nordul Capitalei. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO