Companii

„În fiecare an turistul român este mai sărac, bugetul de chel­tuia­lă se restrânge“

„În fiecare an turistul român este mai sărac,...

Autor: Mirabela Tiron

08.07.2014, 00:06 682

Luchi Georgescu, care deţine hotelul de patru stele Me­lodia din Venus, renovat după investiţii de 3,6 mil. euro, spune că în planul de afaceri esti­mase că investiţia va fi amor­tizată în zece ani, însă realitatea din piaţă arată cel puţin 15 ani.

„Din cauza vremii, a sezonului scurt hotelierii au o pro­ble­mă vizavi de realizarea bugetului pro­pus. Vremea din iunie ne-a întors toate previziunile pe dos, mulţi turişti şi-au anulat rezervările“, a declarat Luchi Georgescu, care con­tro­lează hotelurile Melodia şi Favorit din Venus, cu o capacitate de 348 de ca­mere. Ea mai deţine acţiuni şi la pro­ducătorul de mezeluri Meda Prod 98 şi la producătorul de vin Vincon.

Antreprenoarea a renovat com­plet hotelul de patru stele Me­lo­dia din Venus, care a fost cum­pă­rat de la stat în 2002. Hote­lurile Melodia (redeschis în iunie 2012, care are o capa­cita­te de 109 ca­me­re) şi Favorit sunt construite înain­te de Re­vo­luţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO