Companii

Încă o investiţie la Oradea: Un producător german de componente caută 140 de oameni. Germanii caută oameni pentru toate domeniile de activitate, de la ingineri la HR sau stivuitorişti

Încă o investiţie la Oradea: Un producător german de...

Autor: Laurentiu Cotu

10.04.2017, 00:07 3055

Producătorul de componente auto Eberspaecher Exhaust Technology România caută 140 de oameni pentru fabrica deschisă anul trecut la Oradea, un oraş vizat de mai multe companii din industrie datorită apropierii de Vest.

Germanii caută oameni pentru toate domeniile de activitate, de la ingineri calitate producţie, ingineri sistem calitate, inginer producţie la HR sau stivuitorişti. Până în prezent, pentru fabrica de sisteme de exhaustare auto (ţevi şi convertoare catalitice) au fost recrutaţi deja peste 150 de oameni, intenţia companiei fiind de a ajunge la 300 de angajaţi până la finalul acestui an.

„Ne bazăm în acest an pe proiectele noi, în plină dezvoltare, şi pe transferurile strategice de la alte fabrici din grup. Proiectele noi presupun dezvoltarea de convertoare catalitice pentru Renault, FIAT şi Jaguar Land Rover“, a declarat pentru ZF Transilvania Sorin Homescu, directorul fabricii Eberspaecher din Oradea.

Producătorul de sisteme de evacuare Eberspaecher Exhaust Technology România este subsidiara locală a grupului german Eberspächer, cu afaceri globale de aproximativ 4,4 mld. euro şi peste 8.600 de angajaţi.             

Fabrica Eberspaecher are o suprafaţă totală de 26.500 mp, din care 15.500 mp este suprafaţa de producţie, fiind construită în mai puţin de opt luni pe un teren de circa 11 hectare din parcul industrial aflat în proprietatea pri­măriei din Oradea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO