Companii

Încă un brand de lux vine pe piaţa locală: Cerruti 1881 a deschis magazin în Băneasa Shopping City

În Băneasa Shopping City s-au mai aşezat şi alte branduri premium, precum Michael Kors, Max & Co, Gerard Darel, Chopard sau Chanel.

În Băneasa Shopping City s-au mai aşezat şi alte branduri premium, precum Michael Kors, Max & Co, Gerard Darel, Chopard sau Chanel.

Autor: Cristina Rosca

31.05.2016, 00:05 4084

Brandul de lux Cerruti 1881, fondat acum circa jumătate de secol la Paris, în Franţa, a intrat în franciză pe piaţa locală cu un magazin în Băneasa Shopping City, potrivit surselor ZF.

Pe site-ul companiei acesta încă nu figurează, în Europa existând magazine doar în nouă pieţe printre care şi Cehia şi Rusia în regiune. Până la închiderea ediţiei oficialii Cerruti nu au răspuns solicitării ZF privind deschiderea acestui magazin care va vinde accesorii, potrivit surselor citate.

Brandul de lux, care are în portofoliu şi îmbrăcăminte, dar şi accesorii şi produse de parfumerie, a mers cu primul său magazin în Băneasa Shopping City. Mallul din nordul Capitalei este unul dintre cele mai importante centre comerciale de pe piaţa locală, fiind amplasat într-o zonă unde locuiesc persoane cu venituri peste medie, clienţii target ai brandului Cerruti 1881. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO