Companii

Industria auto şi cea a serviciilor medicale sunt „vedetele“ headhunting-ului în 2014

Industria auto şi cea a serviciilor medicale sunt...

Autor: Corina Mirea

03.03.2014, 00:05 186
Industria auto, cea de sănă­tate, transporturile şi agricultura sunt sectoarele în care vor avea loc cele mai multe mişcări la nivel de top management anul acesta. Mai mult, în următorii ani headhunterii vor „vâna“ din ce în ce mai mulţi di­­rec­tori pentru unităţi de pro­duc­ţie, este de părere Peter Ma­lanik, CEO al firmei de executive search Neumann Leadership Holding.
 
„Am avut câţiva ani destul de dificili, la fel ca alte industrii. Suntem un sector foarte dinamic şi dacă economia este «răcită», noi avem pneumonie. Cum economia dă semne de creştere, suntem încrezători că lucrurile vor merge mai bine şi că angajatorii vor da drumul proceselor de extindere şi schimbărilor de forţă de muncă puse în aşteptare în această perioadă. Industria de sănătate este pe val acum şi pentru noi încep să crească şi transporturile şi agrobu­si­­nessul“, spune Peter Malanik, care a lucrat timp de 27 de ani pentru compania aeriană Austrian Aer­lines şi conduce la nivel global firma de executive search Neu­mann de la începutul anului trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO