Industrie

Vola.ro: Numărul vacanţelor cadou de Valentine’s Day a înregistrat o creştere de 20% anul acesta

Vola.ro: Numărul vacanţelor cadou de Valentine’s Day...

Autor: Cristina Bellu

10.02.2017, 11:50 58

Numărul biletelor de avion şi al city break-urilor rezervate pentru Valentine’s Day a înregistrat o creştere de 20% anul acesta faţă de 2016, creştere încurajată şi de reducerile early booking introduse în această perioadă de către agenţiile de turism şi companiile aeriene.

”Sejururile sau biletele de avion oferite drept cadou de Valentine’s Day sunt în plină ascensiune. Observăm creşteri de două cifre de la an la an şi încercăm să încurajăm această evoluţie. Trendul vacanţelor – cadou în această perioadă este încurajat şi de reducerile early booking, introduse de agenţiile de turism şi companiile aeriene.” a declarat Daniel Truică, CEO Vola.ro

Cele mai căutate destinaţii de city break rămân şi în acest an Londra, Roma, Milano, Barcelona şi Paris dar se înregistrează creşteri şi pentru destinaţii precum Catania-Sicilia, Lisabona şi Copenhaga.

La aceste vacanţe-cadou turiştii optează pentru city break-uri de două persoane, cu durata de 3-4 nopţi.

Trendurile sunt similare şi pentru biletele de avion, capitalele europene fiind cele mai căutate destinaţii pentru cadoul de Ziua Îndrăgostiţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO