Companii

Inginerul Dumitru Toader exportă în Marea Britanie mobilă pentru copii

Inginerul Dumitru Toader exportă în Marea Britanie...

Autor: Georgiana Mihalache

23.08.2016, 00:07 1523

Romina Furniture, un brand creat de inginerul Dumitru Toader, care produce pătuţuri şi mobilă pentru copii într-o fabrică din localitatea dâmboviţeană Tăr­tă­şeşti, face 85% din business pe pieţele externe, în special în Statele Unite.

Toader a semnat în acest an un parteneriat cu com­pania Adorable Tots, mutare care-i asigură intrarea pe piaţa din Marea Britanie

„Deja am abordat Anglia şi am încheiat un parte­neriat, extinderea de piaţă este cea mai sănătoasă. Până ies (se referă la ieşirea Marii Britanii din UE - n.red.) mai este, nici nu ştiu dacă vor ieşi vreodată. Nu va fi un impediment, cred eu. Dacă vor ieşi, probabil se complică puţin forma­lităţile vamale, în rest, ce să se întâmple?“, spune Dumitru Toader, acţionarul AXM Prod 93, companie care deţine brandul Romina Furniture.

Doar cu acest brand antreprenorul estimează afaceri de 4,4 milioane de euro în acest an, în condiţiile în care 85% din producţia de mobilă pentru copii este exportată pe pieţele din SUA şi Europa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO