Intermedicas face 1,7 mil. lei din servicii de „second opinion“ pentru pacienţi

21 sep 2016 Autor: Cristina Bellu

Ana-Maria Marian, CEO al Intermedicas: Ne aşteptăm să închidem acest an cu o creştere de minimum 50% faţă de 2015

Intermedicas, un business în domeniul serviciilor medicale care intermediază accesul pacienţilor la o a doua opinie medicală la medici din ţară sau din străinătate, estimează afaceri de 1,7 mil. lei în acest an, după un avans de 40% al vânzărilor în primul semestru.

Potrivit reprezentanţilor Intermedicas, rezultatele obţinute au depăşit estimările iniţiale, fiind peste ritmul de creştere al pieţei de servicii medicale.

„Serviciile medicale pe care le oferim sunt specializate, aşadar această creştere este în egală măsură un indicator al îmbunătăţirii nivelului de educaţie medicală al pacienţilor români. În acest context, ne aşteptăm să închidem acest an cu o creştere de minimum 50% faţă de 2015, ceea ce înseamnă o cifră de afaceri de minimum 1.700.000 de lei“ a declarat Ana-Maria Marian, CEO al Intermedicas.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.09.2016

 
Cuvinte cheie:
Intermedicas
, pacienti
, servicii medicale
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide