Companii

Investiţie de 2,9 mil. lei în centrul de transplant renal de la Fundeni

 Investiţie de 2,9 mil. lei în centrul de transplant...

Autor: Ioana David

27.01.2015, 13:40 131

Institutul Clinic Fundeni a anunţat finalizarea unei investiţii de 2,9 mil. lei în Centrul de Uronefrologie şi Transplant Renal, unde funcţionează un bloc operator cu zece săli de intervenţiii chirurgicale (5 săli de chirurgie deschisă, 2 de endourologie înaltă şi 3 de endourologie joasă) şi un nou departament de transplant cu 13 paturi ATI transplant, 17 paturi pre/post transplant, 3 aparate hemodializă. Investiţia a fost susţinută din fonduri proprii, bani de la Ministerul Sănătăţii şi sponsorizări.

De asemenea a fost reabilitată şi secţia de A.T.I. a Centrului, ce cuprinde 22 de paturi.

Potrivit datelor prezentate, aceste este cel mai mare centru de specialitate urologică din Europa, unde se pot acoperi toate cele 13 supraspecialităţi ale chirurgiei urologice(chirurgie laparoscopică, chirurgie oncologică şi reconstructivă, chirurgie vasculară, chirurgie sub microscopul operator etc). În această unitate lucrează 21 de chirurgi urologi, 24 de medici rezidenţi, 7 medici anestezişti şi 3 medici nefrologi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO