Investiţie de 6 mil. euro în creşterea capacităţii fabricii de componente Faist din Oradea

2 dec 2016 Autor: Laurentiu Cotu

Furnizorul de componente pentru infrastructura telecom şi industria auto Faist Mekatronic, parte a grupului britanic Faist, a finalizat în primele nouă luni din acest an o investiţie de 6 mil. euro în creşterea capacităţii de producţie şi în îmbunătăţirea condiţiilor de muncă ale angajaţilor. În urma acestor investiţii, compania estimează o creştere de 7% a capacităţii de producţie faţă de 2015.

La fabrica de componente Faist din parcul industrial Eurobusiness I, din Oradea, lucrau în luna octombrie 1.500 de oameni, însă pentru a face faţă comenzilor existente, britanicii au spus că vor mai recruta până la finalul anului încă 100 de persoane în sectorul de producţie (operatori producţie), câât şi ingineri de producţie, tehnicieni şi ingineri de calitate.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.12.2016

 
Cuvinte cheie:
Faist
, fabrica
, oradea
, investitii
, componente
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide