Investiţii lângă pârtiile de schi. Administratorul domeniului schiabil Şureanu din Alba ridică un hotel de cinci stele cu 56 de camere

7 dec 2017 Autor: Mirabela Tiron

Domeniul schiabil Şureanu are 11 kilometri de pârtii în Munţii Sebeşului şi Munţii Şureanu (judeţul Alba). Cea mai lungă pârtie este Auşel 2, cu o lungime de 2 kilometri

♦ Tot domeniul schiabil din România este cât cel dintr-o singură staţiune de schi din Austria sau Franţa.

Ski Şurianu, unul dintre cei mai mari administratori privaţi de pârtii, cu 11 kilometri de pârtii în Munţii Sebeşului şi Munţii Şureanu (judeţul Alba), a început lucrările de construcţii pentru un hotel de cinci stele, cu o capacitate de 56 de camere, poziţionat la baza domeniului schiabil şi are în plan să construiască şi o nouă pârtie începând cu anul viitor.

„Am făcut investiţii semnificative în domeniul schiabil Şureanu, am deschis un apres schi nou, acum lucrăm la un restaurant cu autoservire şi la construcţia unui hotel de 56 de camere, care va avea cinci stele şi care va fi deschis cel mai probabil în decembrie anul viitor. Am investit în noi scaune la instalaţia pe cablu, de tunuri de zăpadă nu avem nevoie pentru că avem zăpadă naturală“, a declarat pentru ZF Daniel Po­pescu, administrator al domeniului Şureanu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.12.2017

 
Cuvinte cheie:
partii de schi
, investitii
, Ski Şurianu
, domeniul schiabil Sureanu
, hotel
, camere
, turisti
, vacant
, statiune
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide