Companii

Ioan Simion vrea să termine în acest an investiţia de 22 mil. euro în cel mai mare spital privat din Prahova

Ioan Simion vrea să termine în acest an investiţia de...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

25.07.2016, 00:07 1650

Compania Confind din Câmpina (Prahova), care produce echipa­men­te şi instalaţii pentru industria pe­trolieră, controlată de omul de afa­ceri Ioan Simion, vrea să termine în acest an investiţia de 22 mil. euro într-un spital de lângă ora­şul-mamă al businessului.

Spitalul care va avea circa 90 de pa­turi aşteaptă autorizaţia de funcţio­na­re de la Ministerul Sănătăţii, dar în cadrul unităţii din apropierea Plo­ieşti­ului funcţionează deja cabi­nete de consultaţii. Acesta ar urma să devină cel mai mare spital privat din judeţul Prahova.

„Până acum am deschis numai cabi­nete de consultaţii. Abia acum sun­tem în faza de a obţine autorizaţia de la Minis­te­rul Sănătăţii pentru a funcţiona ca unitate sanitară privată cu pa­turi“, a declarat Ioan Simion, preşe­dinte şi acţionar al Confind.

Începem cu o secţie de obstretică-gi­ne­cologie, care va fi deservită de o sec­ţie de ATI (anestezie, terapie in­tensivă) proprie, de sală de cezariană, săli de naştere naturală, cameră de gardă, neonatologie, de o unitate de tran­sfuzii de sânge, saloane de inter­nare cu un pat şi două paturi“, a declarat Ioan Simion

El este preşedinte şi acţionar al Confind, companie cu afaceri de 180 de milioane de lei şi peste 1.100 de angajaţi anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO