Companii

Ionuţ Mişa, ministrul finanţelor, despre funcţionarea ANAF: „Punem datele la un loc pentru analize de risc. Am în fiecare zi 4-5 discuţii pe telefon cu preşedintele ANAF”

Ionuţ Mişa, ministrul finanţelor, despre funcţionarea...

Autor: Sorin Pâslaru

08.09.2017, 14:10 459

Punem presiune pe ANAF, avem nevoie de venituri şi deja se văd rezultatele: încasările sunt peste program, spune Ionuţ Mişa, ministrul finanţelor, într-un interviu pentru ZF.

Am în fiecare zi 4-5 discuţii pe telefon cu preşedintele ANAF şi mă întâlnesc cu echipa de conducere de acolo de două ori pe săptămână. Pentru prima dată am decis să integrăm informaţiile din departamente ANAF precum Vama, Antifrauda sau Inspecţia Financiară. Era absurd ca fiecare vicepreşedinte să privească doar la departamentul său. Acum, când facem o analiză de risc, mergem şi colectăm informaţii din toate sursele şi din toate departamentele. De altfel, vrem să unificăm toate cele 352 de baze de date care s-au dezvoltat de-a lungul timpului în cadrul Ministerului de Finanţe sau din cadrul instituţiilor din coordona­rea sau subordonarea Ministerului de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO