Companii

Ionuţ Pătrăhău, fondatorul unei şcoli de business pentru profesioniştii din sănătate: Cei din sistemul medical de stat nu se gândesc să înveţe, să îmbunătăţească serviciile

Ionuţ Pătrăhău, fondatorul unei şcoli de business...

Autor: Georgiana Mihalache

18.01.2017, 00:06 1304

La două luni de la anunţarea proiectului Brain Academy, şcoala de business pentru profesioniştii din sănătate are primii aplicanţi care vor să urmeze cursurile de management, însă chiar dacă oferă trei burse pentru persoanele din spitalele de stat, niciun aplicant din acest sector nu s-a înscris până acum.

„Dacă reuşim să educăm aproximativ 50 de oameni în fiecare an, este mai mult decât nimic. (…) Am făcut şcoala aceasta pentru cei din sistemul privat, care au resurse şi salarii bune şi îşi permit să investească în educaţia lor. Pe de altă parte, nu putem să lăsăm deoparte sistemul de stat şi astfel acordăm trei burse. Nu am avut niciun aplicant. Cei din sistemul de stat nu se gândesc să înveţe, nu se gândesc să îmbunătăţească sistemul“, a spus Ionuţ Pătrăhău, cofondatorul Brain Academy.

Cursurile de management pentru medici încep din luna februarie a acestui an şi durează aproximativ patru luni. Taxa pentru cele 12 module care vor fi predate de lectori din ţări precum Anglia, Italia, Turcia, dar şi România este de 7.950 de lei, iar locurile sunt limitate la 35.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO