Companii

Irinel Popescu, directorul de Retail al Metro România, este numit Director de Franciză al companiei, o funcţie nou înfiinţată, sub coordonarea directă a directorului general, Adrian Ariciu

Irinel Popescu, directorul de Retail al Metro România,...

Autor: Roxana Rosu

28.09.2021, 12:20 277

Irinel Popescu, directorul de Retail al Metro România, va deveni noul Director de Franciză al companiei, o funcţie nou înfiinţată, sub coordonarea directă a Directorului General, Adrian Ariciu.

„Irinel Popescu are o bogată experienţă în retail atât pe plan intern, cât şi internaţional. Este un om de bază al companiei noastre şi ne bucurăm să vedem că reuşeşte noi performanţe, alături de echipa noastră. De asemenea, Irinel este factorul decisiv datorită căruia reţeaua La Doi Paşi a devenit cea mai mare comunitate de antreprenori români, cu peste 1600 de magazine la nivel naţional” a declarat Adrian Ariciu, Director General METRO România.

Irinel Popescu şi-a început cariera în 2001 în METRO România, în magazinul din Craiova, iar în perioada 2006 – 2011 a continuat în METRO GROUP, ca Director Magazin la real,- Hypermarket România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO