Companii

Iulian Dascălu vrea să se distanţeze de problemele externe ale grupului internaţional Steinhoff, care indirect, printr-un fond de investiţii, este prezent în afacerea Iulius Mall

Iulian Dascălu a creat brandul Iulius, iar anul acesta a atras în acţionariat fondul de investiţii Atterbury

Iulian Dascălu a creat brandul Iulius, iar anul acesta a atras în acţionariat fondul de investiţii Atterbury

Autor: Bogdan Alecu

18.12.2017, 00:05 1245

♦ Steinhoff nu deţine direct acţiuni în cadrul Iulius. Cele două companii nu au situaţii financiare comune ♦ Deţinerea in­di­rectă de către grupul Steinhoff se realizează prin acţiuni la nivelul Atterbury Europe, care a intrat în afacerea Iulius Mall.

Pentru prima dată de la intrarea fondului de investiţii Atterbury în acţionariatul Iulius Mall, grupul con­dus de Iulian Dascălu a ieşit să co­menteze care este situaţia asocierii cu acest fond de investiţii, unde gigantul de retail Steinhoff, aflat în mijlocul celui mai mare scandal din acest final de an, deţine o parte din acţiuni.

„Grupul Steinhoff nu deţine acţiuni directe în cadrul Iulius. Cele două com­panii nu au situaţii financiare comune. Com­pania Iulius nu este afectată de si­tuaţia în care se află Steinhoff, deoare­ce nu există o relaţie directă în operarea sau dezvoltarea pro­prie­tăţilor noas­tre. Planu­rile continuă: finali­zarea ansam­blu­lui Open­ville în 2018 şi ex­tin­derea re­ţe­lei Iulius Mall la nivel inter­naţio­nal“, au spus reprezentanţii Iulius.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO