Japonezii de la Takata caută 140 de oameni pentru fabrica de airbaguri din Sibiu

21 mar 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul de perne pentru airbaguri Takata Sibiu, subsidiara locală a concernului japonez Takata, cu vânzări globale de 7,1 mld. dolari şi peste 50.000 de angajaţi, are disponibile în prezent peste 140 de locuri de muncă, în principal pentru muncitori necalificaţi în industria confecţiilor (110), dar şi pentru confecţioneri-asamblori articole din textile (30) sau lăcătuşi mecanici (2), potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Sibiu.

Pe piaţa locală japonezii deţin o unitate de producţie la Sibiu, unde se produc perne pentru airbaguri şi încă două fabrici la Arad (una producătoare de volane şi una de centuri de siguranţă), raportate pe două entităţi juridice dife­rite, Takata România SRL, pentru acti­vi­tăţile de la Arad, şi Takata Sibiu SRL.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.03.2017

 
Cuvinte cheie:
sibiu
, cautare
, fabrica
, japonezi
, oameni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide