Japonezii de la Takata caută 320 de oameni pentru fabricile de componente auto din Sibiu şi Arad

6 feb 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Subsidiarele locale ale concernului japonez Takata, cu vânzări globale de 7,1 mld. dolari şi peste 50.000 de angajaţi, recrutează în prezent 320 de oameni pentru fabricile de componente auto din Sibiu şi Arad, cele mai multe joburi disponibile fiind pentru muncitori necalificaţi în domeniul textilelor, potrivit informaţiilor disponibile pe site-urile AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Sibiu şi Arad.

Pe piaţa locală japonezii deţin două fabrici la Arad (pentru producţia de volane şi de centuri de siguranţă) şi o unitate la Sibiu (unde se produc perne pentru airbaguri), raportate pe două entităţi juridice diferite, Takata România SRL, pentru activităţile de la Arad şi Takata Sibiu SRL.

În prezent, la fabrica de perne pentru airbaguri de la Sibiu sunt disponibile 207 de locuri de muncă, atât pentru munci­tori ne­calificaţi în domeniul textilelor, cât şi pentru ingineri elec­tro­nişti, ingineri mecanici sau inspectori calitate. La Arad, com­­­pania recrutează în prezent 114 oameni, având dispo­ni­bi­le 100 de joburi pentru confecţioneri îmbrăcăminte volane în piele.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.02.2017

 
Cuvinte cheie:
arad
, sibiu
, fabrici
, oameni
, componente auto
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide