Josef Goschy a vândut o vilă în Cluj Băncii Transilvania

12 feb 2014 Autor: Liviu Iancu

Josef Goschy

Josef Goschy, unul dintre cei mai mari hotelieri din România, a vândut marţi vila „Casa Albă“ din Cluj către Banca Transilvania cu preţul de 900.000 de euro, a declarat omul de afaceri.

„Am semnat cu Banca Transilvania contractul de vânzare al vilei Casa Albă din Cluj. Am înţeles că banca vrea să facă altceva cu vila, nu va rămâne hotel“, a spus Goschy. Aflată pe un teren de 2.700 de metri pătraţi, Casa Albă are nouă camere, un restaurant cu 60 de locuri, bar şi o terasă cu 40 de locuri. Goschy a mai spus că a scos la vânzare şi hotelul Sport din Cluj, cu şase milioane de euro, dar nu are încă nicio ofertă.

WikiZF: Profilul companiei Banca Transilvania

Omul de afaceri a mai vândut în decembrie 2012, cu 1,7 milioane de euro, hotelul Transilvania pe care îl deţinea în Alba Iulia unor oameni de afaceri locali, fraţii David şi Marcel Florea. Josef Goschy a încercat fără succes de câţiva ani să vândă zece hoteluri pe care le deţine în ţară.

Goschy, în vârstă de peste 80 de ani, afirmă că încearcă să vândă o parte din hoteluri pentru a investi banii obţinuţi în modernizarea celorlalte. „Dacă mai reuşesc să vând un singur hotel, mă opresc cu vânzările“, a mai spus Goschy.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.02.2014

 
Cuvinte cheie:
Josef Goschy
, vilă
, Cluj
, Banca Transilvania

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide