Companii

Kaufland a început lucrările la un magazin lângă Arena Naţională

Cele mai mari lanţuri de hipermarketuri vor avea propriul meci la o aruncătură de băţ de Arena Naţională

Cele mai mari lanţuri de hipermarketuri vor avea propriul meci la o aruncătură de băţ de Arena Naţională

Autor: Cristi Moga

15.05.2013, 22:45 2590
Compania germană Kaufland, liderul pieţei locale de comerţ alimentar, a început în această săptămână lucrările pregătitoare pentru realizarea unui nou hipermarket în Bucureşti pe o parte din terenul fostei platforme industriale Electroaparataj din cartierul Pantelimon.
 
Kaufland va construi în zona de est a Bucureştiului un hipermarket chiar lângă viitorul centru comercial Mega Mall pentru care dezvoltatorii Real 4 You din Austria mai aşteaptă o serie de chiriaşi înainte de începerea lucrărilor.
 
Ieri pe şantierul viitorului centru comercial erau doar câteva buldoexcavatoare care lucrau la nivelarea terenului, în timp ce camioanele aduceau şi alte utilaje. „Vor trage tare. Până la sfârşitul lunii noiembrie vor să îl dea la cheie“, spune unul dintre angajaţii de la şantier, iar scenariul este unul plauzibil, ţinând cont de ritmul în care au fost construite în ultimii ani hipermarketurile din Bucureşti.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO