Companii

Kaufland continuă extinderea pe piaţa locală şi deschide cel de-al 117-lea magazin din România, la Satu Mare

Kaufland continuă extinderea pe piaţa locală şi...

Autor: Roxana Rosu

23.01.2018, 15:17 262

Kaufland România deschide miercuri cel de-al doilea magazin din Satu Mare, acesta fiind cel de-al 117-lea hipermarket al reţelei pe piaţa locală.

Investiţia medie într-un astfel de magazin este de 7-10 milioane euro, suma acoperind şi achiziţia terenului. Până în martie, retailerul are în plan deschiderea unor noi centre şi la Bucureşti şi Buzău, iar în exerciţiul următor va deschide 10 noi magazine şi va continua investiţiile în modernizări.

Noul magazin de la Satu Mare are o suprafaţă de vânzare de 2.305 metri pătraţi, suprafaţa totală de aproximativ 4500 mp şi va crea 90 de locuri noi de muncă.

În incintă vor fi deschise şi Fornetti Backer and Coffee, farmacie Help Net Farma, TabacXpress, casa schimb valutar şi bancomat.

 „Am investit mult în modernizarea experienţei de cumpărături pentru clienţii noştri, mai ales în ultimii ani, urmărind să o facem tot mai plăcută şi mai simplă. Anul acesta, aniversăm 50 de ani de la deschiderea primului magazin în Europa. Astăzi, suntem bucuroşi să oferim cel mai modern loc de cumpărături”, a declarat Valer Hancaş, Director Comunicare & Corporate Affairs,  Kaufland România.

Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 ţări şi o reţea de 117 magazine în România. 

Grupul german, liderul pieţei locale de retail, şi-a dublat bugetul de investiţii pentru 2018 la 200 mil. euro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO