Companii

Kaufland investeşte opt milioane de euro într-un centru comercial la Ploieşti

Kaufland investeşte opt milioane de euro într-un centru comercial la Ploieşti

Autor: Mediafax

16.06.2011, 23:31 1143

Grupul german Kaufland investeşte peste opt milioane deeuro într-un hipermarket şi o galerie comercială la Ploieşti,miercuri fiind inaugurate oficial lucrările de construcţie, carevor fi gata, conform proiectului, în luna octombrie a acestui an.Kaufland va construi un nou ansamblu comercial în zona de nord aPloieştiului, în cartierul Albert, un cartier rezidenţial dezvoltatîn ultimii 20 de ani, ansamblul comercial urmând a cuprinde unmagazin Kaufland şi o galerie comercială, valoarea investiţieidepăşind opt milioane de euro, au declarat reprezentanţii grupuluigerman.

Şeful Departamentului de avize şi autorizaţii din cadrulKaufland România, Cornel Petcu, a declarat că viitorul ansamblucomercial se va întinde pe o suprafaţă totală de 30.000 de metripătraţi, din această suprafaţă peste 7.000 de metri pătraţi urmânda fi alocaţi hipermarket-ului Kaufland. Petcu a precizat căviitorul magazin va avea aproximativ o sută de angajaţi şi va oferispre vânzare aproximativ 16.000 de produse. În prezent, Kauflandare în România 63 de magazine, iar la nivel european numărulacestora depăşeşte o mie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO