Companii

KPMG a intermediat cele mai multe fuziuni şi achiziţii pentru întreprinderile mici şi mijlocii

Bogdan Văduva: România a devenit o piaţă mai interesantă din punct de vedere economic

Bogdan Văduva: România a devenit o piaţă mai interesantă din punct de vedere economic

Autor: Anca Olteanu

09.02.2017, 00:04 147
KPMG a fost recunoscută în 2016, de Thomson Reuters şi Bloomberg, drept liderul pieţei globale de servicii de fuziuni şi achiziţii (Mergers&Acquisitions - M&A) pentru întreprinderile mici şi mijlocii dintre firmele Big Four şi M&A boutique, potrivit datelor companiei.
 
Conform Thomson Reuters Mid-Market M&A Review, KPMG este lider de piaţă în domeniul M&A în anul 2016 cu 432 de tranzacţii anunţate şi finalizate, cu valori de până la 500 de milioane de dolari. În plus, KPMG şi-a păstrat poziţia de lider în European Involvement Mid-Market Rankings, cu 321 de tranzacţii, şi în Eastern Europe Involvement Mid-Market Rankings, cu 33 de tranzacţii.
 
Bloomberg M&A Advisory League Tables plasează KPMG în fruntea pieţei globale de servicii M&A pentru între­prinderile mici şi mijlocii (tran­zacţii de până la 50 mil. dolari) cu 245 de tranzacţii şi o va­loare totală de 1,2 mld. dolari, con­form valorilor tranzacţiilor anunţate. În Global Private Equity Mid-Market Rankings, KPMG ocupă prima poziţie în ceea ce priveşte tranzacţiile cu valori de până la 50 de milioane de dolari, cu 81 de tranzacţii în valoare de 378 de milioane de dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO