Companii

KPMG: E absurd ca un administrator să se preocupe mai mult de fiscal decât de business

KPMG: E absurd ca un administrator să se preocupe mai...

Autor: Andra Oprescu

23.01.2015, 00:09 1777
Mediul de afaceri doreşte să construiască un parteneriat cu autoritatea fiscală pentru a-şi desfăşura activitatea în ţară şi pentru a face profit, a spus Ramona Jurubiţă, Partener Coordonator Servicii de Asistenţă Fiscală al KPMG, la conferinţa „Au devenit litigiile fiscale o normalitate în 2015? - Care sunt nou­tăţile fiscale ale anului 2015?“, realizată în colaborare cu ZF.

„E absurd ca un administrator să se preocupe mai mult de partea fiscală decât de partea de business“, a punctat Ju­rubiţă.

Mesajul ei a fost sus­ţinut şi de Şerban Toa­der, Senior Partner al KPMG. „Cred că suntem într-o situaţie în care cel mai puţin avem nevoie ca organizaţiile să paralizeze de teamă. Este important ca afacerea să se desfăşoare într-o manieră adecvată“, a spus Toader.

Ramona Jurubiţă a prezentat succint perspectivele fiscale pentru anul acesta, menţionând că reducerea CAS cu 5 puncte procentuale realizată anul trecut şi menţinută anul acesta  a fost „o gură de oxigen“ pentru mediul de afaceri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO