Companii

La 28 de ani îşi împarte timpul între jobul la bancă şi o afacere cu produse pentru copii

La 28 de ani îşi împarte timpul între jobul la bancă...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

25.01.2014, 12:03 7052
Livia Duminică, 28 de ani, o tânără din Bucureşti cu experienţă de mai mulţi ani în domeniul bancar, a decis la începutul anului trecut să îşi deschidă propriul magazin cu articole pentru copii în care a investit câteva zeci de mii de euro.
 
Magazinul Mama­shop, care este situat în zona Pantelimon din Capitală şi care a fost deschis în februarie anul trecut, comercializează articole pentru copii precum biberoane, lapte praf sau scutece de la mai mulţi producători, exclusiv hăinuţe. „Am doi copii mici şi practic de aici mi-a venit ideea. Era greu să găsesc toată gama de produse de la o anumită firmă de exemplu şi aşa m-am decis să-mi deschid propriul magazin“, povesteşte antreprenoarea. Ea este absolventă a Facultăţii de Comerţ din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi a unui master în domeniu şi are o experienţă de mai mulţi ani în domeniul bancar. Nu a renunţat la domeniul în care activează şi îşi împarte timpul între slujba de la bancă şi magazinul cu articole pentru copii. „Sunt clienţi care analizează, dar sunt şi clienţi care cumpără direct. Clienţii se uită la preţ. Dacă n-aş avea un preţ bun, nu ar intra în magazin. Cel mai bine se vând scutecele şi laptele.“
 
Antreprenoarea nu vorbeşte despre ce afaceri a înregistrat anul trecut firma Baby Boutique, cea care operează magazinul din Capitală, însă spune că unitatea are în medie între 35 şi 50 de clienţi zilnic şi că vânzările pot ajunge săptămânal şi la 20.000 de lei (4.500 de euro).
 

Citiţi mai multe detalii aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.01.2014

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO