Companii

Lantul de magazine de haine H&M este in negocieri cu mallul Plaza

Lantul de magazine de haine H&M este in negocieri cu mallul Plaza
11.03.2010, 23:09 295

H&M (Hennes& Mauritz), unul dintre cei mai populariretaileri de imbracaminte din lume, cu afaceri anuale de 10 mld.euro, se afla in discutii avansate cu Anchor Group, dezvoltatorul adoua dintre mallurile importante din Capitala, Plaza Romania siBucuresti Mall, si ar urma sa deschida chiar anul acesta cel putinun magazin, potrivit unor surse din piata.

"A fost deja semnata o intelegere intre cele doua companii, iarfinalizarea contractului nu tine decat de timp", spune una dintresurse, care afirma ca H&M se afla in prezent in negocieri cumai multe malluri din provincie si din Bucuresti. Nici H&M sinici conducerea Anchor Group nu au dorit sa comenteze informatiile.Chiar daca anunta ca nu au planuri concrete pentru Romania,reprezentantii H&M au avut, incepand de anul trecut, intalniricu mai multi proprietari de centre comerciale pentru strangerea deinformatii cu privire la nivelul chiriilor, vanzarile din centrelecomerciale si spatiile disponibile.

"Au nevoie de un spatiu foarte mare, de cateva mii de metripatrati si sunt interesati de toate mallurile din Bucuresti",completeaza un retailer de imbracaminte.

H&M, cu peste 1.500 de magazine la nivel mondial,rivalizeaza cu brandul Zara, care este deja prezent in Romania incele mai importante centre comerciale ca Plaza Romania, BucurestiMall, Baneasa Shopping City, Unirea Shopping Center si AFI PalaceCotroceni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO