Companii

Lanţul La Plăcinte merge în Piaţa Romană în locul Burger King

În România sunt în prezent două restaurante La Plăcinte, ambele în Capitală

În România sunt în prezent două restaurante La Plăcinte, ambele în Capitală

Autor: Cristina Roşca

15.08.2014, 00:07 3142
Lanţul de restaurante La Plăcinte, controlat de un antreprenor din Republica Moldova, va deschide o nouă unitate în Piaţa Romană, în spaţiul ocupat anterior de lanţul de fast-food Burger King.

Acesta va fi cel de-al treilea local al businessului La Plăcinte în România - după cele din Ştefan cel Mare şi bulevardul Dacia - iar planurile de expansiune ale brandului nu se opresc aici, pe listă fiind spaţii din centrul vechi şi din nordul Ca­pi­talei. Con­tactaţi de ZF, reprezentanţii La Plăcinte nu au dorit să dezvăluie planurile pe care le au pentru piaţa locală.

Pe piaţa locală antreprenorul moldovean An­drei Tran­ga a deschis primul local La Plăcinte în toamna anului trecut şi a ajuns până la finalul lui 2013 la afaceri de peste 900.000 de lei şi pierderi aproape cât cifra de afaceri. Businessul a luat naştere în Republica Moldova, unde sunt deschise în prezent 13 unităţi, conform site-ului propriu.

În spaţiul din Piaţa Romană unde va merge restaurantul au funcţionat anterior un cazinou, un restaurant al lan­ţului de fast-food Burger King şi un altul al Everest. Spa­ţiul este deţinut de compania Metropolitan Leasing, care are în total 19 spaţii din centrul şi nordul Capitalei pe artere precum Calea Victoriei sau Calea Dorobanţilor. În zona Piaţa Romană chiria pe metru pătrat ajunge la 40-50 de euro pe lună, potrivit datelor ZF. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO