Companii

Lanţul românesc de restaurante Salad Box a ajuns la 500 de angajaţi

Dan Isai, Salad Box

Dan Isai, Salad Box

Autor: Mădălina Dediu Panaete

07.09.2015, 00:07 4251

Salad Box, brandul românesc care a ajuns în doar trei ani de la înfiinţare cea mai extinsă reţea de restaurante de pe plan local, a ajuns la 35 de restaurante în România, Germania şi Ungaria, unde are aproximativ 500 de angajaţi.

„Până la sfârşitul anului 2015 ne-am propus un număr de 40 restaurante, dar mai mult decât creşterea cantitativă ne-am propus să creştem ca design, produs şi servicii prin noul concept“, a spus Dan Isai, CEO şi unul dintre acţionarii Salad Box, brand sub care s-a deschis primul restaurant în urmă cu trei ani.

Lanţul de restaurante a fost pus pe picioare de şase antreprenori din Cluj, Mureş şi Sălaj şi s-a extins rapid în franciză în mai multe oraşe din ţară şi chiar în străinătate. În prezent, pe plan extern Salad Box are două restaurante în Ungaria şi unul în Germania, la care antreprenorii vor să mai adauge câteva locaţii în perioada urmatoare.

Lanţul s-a extins în ultima perioadă în centrele comerciale din România, terenul „bătătorit“ de către restaurante de tip fast-food precum McDonald’s sau KFC, dar şi de Pizza Hut sau Chopstix.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO