Companii

Lanţul World Class pregăteşte cinci-şase deschideri în acest an. „Piaţa de fitness creşte cu 10-20% anual“

Dan Fărcăşanu, directorul de investiţii al Resource Partners: Am cumpărat ce era mai mare pe piaţă, acum creştem organic.

Dan Fărcăşanu, directorul de investiţii al Resource Partners: Am cumpărat ce era mai mare pe piaţă, acum creştem organic.

Autor: Mirabela Tiron

31.01.2018, 00:06 1109

World Class România, cea mai mare reţea de centre de fitness din ţară, controlată de  fondul de investiţii polonez Resource Partners, a finalizat anul trecut cu afaceri de 22 mil. euro, faţă de 20 de mil. euro în anul anterior, iar pentru acest an targetează un avans cu două cifre.

„Avem în plan să mai deschidem încă cinci-şase cluburi noi în acest an şi să ajungem la o cifră de afaceri cuprinsă între 25 şi 30 de milioane de euro. Planul nostru este ca în doi ani să avem o reţea formată din 40 de cluburi pe piaţa locală. În martie vom deschide pe 1.500 de metri pătraţi un club în Mall Vitan (World Class Bucureşti Mall - n.red.), iar tot în acest an deschidem şi în Cluj-Napoca un club. Pentru celelalte cluburi încă mai purtăm nego­cieri“, a declarat pentru ZF Dan Fărcă­şa­nu, directorul de investiţii al Resource Partners, fondul de investiţii polonez care a preluat în 2014 reţeaua de fitness World Class România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO