Companii

Lars Lund (43 de ani), kika: "România nu este în acest moment cel mai rău loc unde să fii. Comparaţi situaţia de aici cu cea din Ungaria, spre exemplu"

Lars Lund (43 de ani), kika

Autor: Cristina Rosca

30.11.2011, 00:01 1265

Conduce de aproape doi ani operaţiunile din România ale kika. El se mai ocupă şi de pieţele din Serbia, Croaţia şi Israel.

"România nu este în acest moment cel mai rău loc unde să fii. Comparaţi situaţia de aici cu cea din Ungaria, spre exemplu. Când am venit în România nu ştiam nimic despre această ţară. Fusesem anterior în Arabia Saudită şi Rusia şi venirea aici am văzut-o ca pe o provocare. Acum pot spune că îmi place aici pentru că oamenii sunt veseli şi comunicativi, pentru că ai unde să ieşi în oraş şi pentru că ai ce vizita. Printre locurile mele preferate se numără Vama Veche pe de-o parte şi oraşele istorice precum Sibiu şi Sighişoara pe de alta. Să nu uităm Delta Dunării. Într-adevăr, poţi găsi şi aspecte negative pe care să le comentezi, ca spre exemplu cele legate de infrastructură. Eu pot spune însă din experienţă că există drumuri mai proaste în Rusia şi Arabia Saudită, spre exemplu. Copiii mei au venit în vacanţă aici acum circa un an şi de atunci continuă să vină pentru că aşa vor ei. Cum au o săptămână liberă vor în România. România este o ţară frumoasă, însă românii sunt cei mai mari critici ai acestei ţări."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO