Companii

Laurenţiu Bănescu, Co-fondator, Berea Zăganu: Vrem să ne extindem dar vrem să păstrăm calitatea produsului pentru că asta este baza

Andreea Micu, Avocat, Proprietar, Crama Avincis

Andreea Micu, Avocat, Proprietar, Crama Avincis

Autor: Alex Ciutacu

04.10.2017, 13:26 1091

Un brand cred că este format din tot ce înseamnă imagine, produs, tot ce comunică marca pe care o reprezinţi. Toate elementele îţi dau imaginea de brand.

Dacă ar veni cineva să cumpere Zăganu, noi nu am pornit de la ideea de a vinde brandul. Ideea a fost să vindem un brand românesc autentic. Nu ăsta a fost scopul nostru şi ce vrem să facem este să păstrăm brandul ăsta la fel de autentic cum a fost la început. Vindeam un portbagaj de cutii pe săptămână pe care o duceam chiar noi la fabrică, acum am crescut puţin mai mari, vrem să păstrăm calitatea produsului pentru că asta este baza.

Vrem să extindem brandul la nivel naţional. Doar ce am deschis un bar pe care îl considerăm un instrument de markting foarte bun. Valoarea unui brand este dată de ce înţeleg consumatorii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO