Companii

Leoni caută 300 de oameni pentru fabricile de cablaje auto din Piteşti, Arad, Bistriţa şi Beiuş

Leoni caută 300 de oameni pentru fabricile de cablaje...

Autor: Laurentiu Cotu

13.01.2017, 00:05 6862

În vara anului trecut, Leoni avea circa 17.000 de angajaţi în cadrul celor trei companii deţinute pe plan local.

Fabricile de cabluri pentru industria auto Leoni din Piteşi, Arad, Bistriţa şi Beiuş (Bihor), controlate de grupul german Leoni, au disponibile în prezent 311 locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi, electromecanici, ingineri, tehnicieni, manipulanţi marfă sau controlori gestiune, potrivit informaţiilor disponibile pe site-urile AJOFM (Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Argeş, Arad, Bistriţa-Nasăud şi Bihor.

Cele mai multe joburi disponibile sunt la Arad, unde compania Leoni caută 133 de oameni, 100 dintre oferte fiind pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor, care să aibă studii gimnaziale. Pentru fabrica de cablaje de la Piteşti, germanii au disponibile alte 100 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi, potrivit AJOFM Argeş.

Compania oferă angajaţilor diferite traininguri de formare profesională pentru toate poziţiile din cadrul companiei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine, potrivit informaţiilor de pe site-ul Leoni. În vara anul trecut, Leoni avea aproximativ 17.000 de angajaţi, în cadrul celor trei companii deţinute pe plan local (Bistriţa, Arad şi Piteşti).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO