Companii

Leoni recrutează 100 de oameni pentru fabrica de cablaje auto din Bistriţa

Leoni recrutează 100 de oameni pentru fabrica de cablaje...

Autor: Laurentiu Cotu

16.08.2022, 16:15 136

Producătorul de cabluri pentru industria auto Leoni Wiring Systems Ro, parte a grupului german Leoni, cu vânzări consolidate de 5,1 mld. euro în 2021, are disponibile în prezent 100 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la fabrica din Bistriţa, conform Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bistriţa-Năsăud.

În luna martie a acestui an, Leoni a trasferat 44 de oameni de la fabricile din Ucraina. Germanii oferă angajaţilor diferite traininguri de formare profesională pentru toate poziţiile din cadrul companiei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine.

Cu aproximativ 13.000 de angajaţi la nivel local, Leoni este unul dintre cei mai mari angajatori din România, potrivit datelor de site-ul companiei. 

Leoni a intrat pe piaţa din România în anul 2000, odată cu deschiderea primei fabrici WSD (Wiring Systems Division) la Arad. Au urmat fabricile din Bistriţa (2002) şi Bascov, lângă Piteşti (2005), iar ulterior au fost deschise fabricile satelit din Beiuş, Luduş, Marghita şi Bumbeşti-Jiu. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO