Companii

Leroy Merlin deschide în august magazinul din Colosseum, primul din România

Leroy Merlin deschide în august magazinul din Colosseum, primul din România

Autor: Cristina Cuncea - Mediafax

01.06.2011, 23:34 2385

Retailerul de bricolaj Leroy Merlin, deţinut de grupul francezAdeo, va deschide în luna august primul magazin din România, înparcul Colosseum, dezvoltat de firma Nova Imobiliare în Chitila,unde din noiembrie va funcţiona şi un hipermarket Carrefour şi ogalerie comercială.

"Prima fază a proiectului va fi finalizată în luna august, odatăcu deschiderea primului magazin Leroy Marlin DY din România. Înluna noiembrie va fi deschis şi magazinul Carrefour, împreună cu ogalerie comercială", potrivit datelor firmei care dezvoltăproiectul.

Colosseum Center, unul dintre cele mai mari proiecte de centrecomerciale de pe piaţa locală, a fost anunţat în 2007, în momentulîn care dezvoltatorii au semnat primul contract de închiriere curetailerul Carrefour. Iniţial, aceştia aveau planificatăfinalizarea primei etape în vara anului 2009.

Zona comercială din Chitila, care va include şi un mall în adoua fază de dezvoltare, implică o investiţie totală de 350 mil.euro, potrivit datelor anunţate anterior de companie. NovaImobiliare este o companie înfiinţată de oameni de afaceribritanici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO