Lidl merge cu un magazin de 1.400 mp lângă proiectul de 10.000 de locuinţe din sudul Capitalei, Metalurgiei Park Residence

21 apr 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Discounterul german Lidl va deschide un magazin în apropierea ansamblului rezidenţial „gigant“ Meta­lurgiei Park Residence din sudul Capitalei, un minioraş cu 10.000 de locuinţe.

Inaugurarea magazinului Lidl este planificată să aibă loc până la finalul acestui an.

„Magazinul Lidl se va afla în vecinătatea Metalurgiei Park Residence. Deschiderea unităţii este programată pentru anul acesta, însă este prematur pentru a putea oferi o dată pentru inaugurarea acestuia“, spun reprezentanţii Lidl.

Noua unitate Lidl va avea un format similar celor care există pe strada Cpt. Av. Alexandru Şerbănescu din Bucureşti şi în localitatea clujeană Dumbrăviţa. Astfel, suprafaţa de vânzare a magazinului va fi de aproximativ 1.400 de metri pătraţi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.04.2017

 
Cuvinte cheie:
lidl
, magazin
, capitala
, deschidere
, ansamblu rezidential
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide