Companii

Liviu Tudor construieşte o piscină în complexul West Gate şi ia în calcul şi o grădiniţă

Liviu Tudor

Liviu Tudor

Autor: Bogdan Alecu

16.09.2016, 00:05 1507

Liviu Tudor, antreprenorul român care controlează parcurile de afaceri West Gate (Militari) şi Novo Park (Pipera) prin intermediul Genesis Development, a demarat o serie de investiţii în proiectul de birouri din vestul Capitalei, printre care şi o piscină exterioară.

„Avem în derulare o investiţie care va completa facilităţile existente cu o piscină exterioară, teren de sport şi zone de agrement, proiect care se va întinde pe o pe­rioa­dă de doi ani. Pentru că este un proiect care se va derula în etape, care are multe variabile, vom face publică va­loarea investiţiei la finalul lucrărilor“, a spus Ştefan Tudos, leasing manager în cadrul Genesis. Proiectul din Militari include pe lângă clădirile de birouri şi West Gate Stu­dios, cel mai mare campus privat din Ro­mânia cu 900 de locuinţe închiriate stu­denţilor.

În plus, compania a investit 150.000 de euro în modernizarea şi extinderea parcării exterioare, care are în prezent 170 de locuri noi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO