Londra, Milano şi Roma domină harta zborurilor de pe aeroportul Otopeni din Capitală

12 sep 2017 Autor: Simona Tatu

Cluj-Napoca este singurul oraş din România care se află printre principalele zece destinaţii către care decolează avioanele de pe aeroportul Henri Coandă din Capitală în primul semestru din acest an, potrivit datelor Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB). Peste 200.000 de pasageri au zburat de la Bucureşti la Cluj-Napoca în primul semestru din acest an, arată sursa citată.

Londra a fost din nou destinaţia aleasă de cei mai mulţi pasageri, circa 600.000 de pasageri au plecat din Bucureşti către această destinaţie. Pe locul doi şi trei se află două destinaţii din Italia, Milano (300.000 de pasageri) şi Roma (300.000 de pasageri).

La fel ca Marea Britanie, Italia este o destinaţie pentru românii care sunt în căutarea unui job sau a unei vacanţe. Peste un milion de români sunt rezidenţi în Italia, conform datelor de la Ministerul Afacerilor Externe. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.09.2017

 
Cuvinte cheie:
aeroport
, zboruri
, otopeni
, destinatie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide