Companii

Luchi Georgescu face business de 4,8 milioane de lei la mare

Luchi Georgescu deţine hotelurile Melodia şi Favorit din Venus

Luchi Georgescu deţine hotelurile Melodia şi Favorit din Venus

Autor: Mădălina Dediu Panaete

01.07.2015, 00:07 2376

Compania Venus Holiday 2000, cea care operează hotelurile Melodia şi Favorit din staţiunea Venus, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 4,8 milioane de lei (peste un milion de euro), cu 16% peste nivelul înregistrat în anul anterior, arată datele de la mfinante.ro.

Cele două hoteluri, care au o capacitate totală de 328 de camere, au fost achiziţionate în 2002 de către Luchi Georgescu, antreprenoarea din spatele producătorului de vin Vincon şi al celui de carne Meda Prod 98. Anul trecut Venus Holiday 2000 a revenit pe profit după patru ani pe pierderi.

Evoluţia vine în contextul în care mulţi hotelieri spun că anul trecut nu a fost prielnic pentru turismul de pe litoralul românesc şi că anul acesta a început mult mai bine decât 2014.

Antreprenoarea a renovat complet hotelul de patru stele Melodia din Venus, a construit un restaurant şi o piscină, investiţia ridicându-se la 3,6 milioane de euro.

Hotelul a fost redeschis în iunie 2012 şi are o capacitate de 109 camere. Ea estima anterior că investiţia va fi amortizată în circa 15 ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO