Companii

Luchi Georgescu: Hotelurile din Venus sunt rezervate integral în iulie şi august, dar sezonul este limitat la doar două luni!

Luchi Georgescu mai controlează şi producătorul de mezeluri Meda Prod 98 şi producătorul de vinuri Vincon.

Luchi Georgescu mai controlează şi producătorul de mezeluri Meda Prod 98 şi producătorul de vinuri Vincon.

Autor: Mirabela Tiron

26.06.2017, 00:06 1691
Antreprenoarea Luchi Geor­gescu, care deţine hotelurile Mel­odia şi Venus în staţiunea Venus de pe li­toralul românesc, spune că hotelurile Melodia (patru stele) şi Favorit (trei stele) sunt rezervate aproape integral în iulie şi august, acestea fiind singurele luni din an când unităţile funcţionează la capacitate maximă.
 
„În iunie am avut doar o parte din camere ocupate, septembrie se anunţă la fel. Noi aducem angajaţii la muncă din aprilie încă, plătim salarii“, a spus Luchi Georgescu.
 
Antreprenoarea a finalizat recent in­­vestiţia de 1,2 mil. euro în renovarea pri­­mului tronson de camere (131 de ca­me­re) la hotelul Favorit din sudul li­to­ra­lului, urmând să înceapă mo­der­ni­zarea celui de-al doilea tronson în toam­nă. Hotelul Favorit a fost deschis la 1 iu­nie, iar hotelul Melodia la 1 mai. În re­no­varea hotelului Melodia, de patru stele, antreprenoarea a investit 3,6 mil. euro.
 
Hotelurile Melodia, redeschis în iunie 2012, care are o capacitate de 109 camere,  şi Favorit, 235 de camere, sunt cons­truite înainte de Revoluţie şi cumpărate de Luchi Georgescu în 2002 de la stat. Cele două hoteluri controlate de Luchi Georgescu sunt înregistrate pe fir­ma Venus Holiday 2000, care a avut a­nul trecut  o cifră de afaceri de 6 mil. lei, faţă de 5,2 mil. lei anul ante­rior, po­trivit datelor de la Ministerul de Fi­nanţe. Afacerile au crescut însă sem­ni­fi­cativ faţă de anul  2011, când com­pa­nia avea o cifră de afaceri  de 1,4 mil. lei sau de 3,2 mil. lei în 2012, arată aceeaşi sursă

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO