Antreprenori locali

Luchi Georgescu, Meda Prod: Nu ne putem face o strategie din cauza instabilităţii politice!

3 feb 2017 Autor: Mirabela Tiron

Antreprenoarea Luchi Georgescu, care contro­lea­ză producătorul de mezeluri Meda Prod 98 şi producătorul de vinuri Vincon, spune că nu poate face o strategie coeren­tă de dezvoltare pentru cele două companii din cauza insta­bi­lităţii politice.

„Anul trecut am avut o creştere cu 10% atât la Meda Prod 98, cât şi la Vincon dar pentru anul acesta nu am definitivat bugetul. Nu ne pu­tem face socotelile, nu pu­tem să fa­cem o strategie co­eren­tă de dez­vol­tare având în ve­dere instabi­li­tatea po­litică“, a spus pentru ZF Luchi Georgescu.

Producătorul de mezeluri Meda, controlat de Luchi Geor­ges­­cu, a avut o cifră de afaceri de 131 mil. lei (29 mil. euro) şi un profit net de 11 mi­l. lei (2,5 mil. euro), la 530 de angajaţi în 2015.

„Trebuie să asigurăm lunar salariile oamenilor. Aştep­tăm să vedem cum va arăta pachetul legislativ. Vom con­strui bugetul având în vedere costurile mai mari cu salariul mi­nim pe economie dar luăm în calcul şi ceea ce câştigăm din reducerea unor taxe. Trebuie mai întâi să vedem ce se în­tâmplă în economie, înainte de-a estima potenţialul de creş­tere din acest an“.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.02.2017

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, luchi georgescu
, meda
, producator
, antreprenori
, mezeluri
, vinuri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide