Lucia Morariu, Eximtur Cluj: Venus, staţiunea din sudul litoralului cu cea mai mare creştere a cererii pentru vacanţe

15 iun 2017 Autor: Mirabela Tiron

Investiţiile în staţiunea din sudul litoralului încep să se vadă, iar Venus a devenit principala alegere a familiilor cu copii.

Cererea pentru vacanţe pe litoralul românesc a crescut cu 20%, Venus fiind staţiunea din sudul litoralului cu cea mai mare căutare, în contextul investiţiilor făcute în modernizarea hotelurilor, potrivit Luciei Morariu, proprietara agenţiei de turism Eximtur, una din cele mai mari companii de pe piaţa de profil, care vinde pachete pe destinaţii interne.

„Şi în acest an cererea pentru pachetele pe litoralul românesc este mai mare,  Mamaia se vinde prima, însă Venus a devenit staţiunea din sudul litoralului cu cea mai mare creştere a cererii, ca efect al investiţiilor care s-au făcut în hotelurile din această staţiune“, a spus Lucia Morariu. Cei care aleg staţiunea Venus sunt în special familiile cu copii.

Staţiunea Venus are cea mai lată plajă (300 de metri lăţime) de pe litoralul românesc. În sudul litoralului, majoritatea hotelurilor care funcţionează în prezent au fost construite înainte de '90, cumpărate de oameni de afaceri şi renovate ulterior.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.06.2017

 
Cuvinte cheie:
Lucia Morariu
, Eximtur Cluj
, Venus
, statiune
, litoral
, vacante
, modernizare
, agentie de turism
, hoteluri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide