Companii

Lucrările la tronsonul Lugoj - Deva au avansat mai lent decât datele prezentate de constructori

no title

Autor: Mediafax

25.03.2012, 12:41 1086

Constructorii lotului de autostradă Lugoj - Deva au fost convocaţi, sâmbătă seară, la sediul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri din Timişoara, de către ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare, care a fost nemulţumit că i-au fost prezentate date inexacte despre acest tronson.

Potrivit unor surse din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare, i-a convocat pe constructorii Autostrăzii Lugoj - Deva la discuţii, la sediul direcţiei, după ce a parcurs cu maşina acest tronson şi a constatat că datele de pe panoul de prezentare pus la dispoziţie de către constructori nu coincid cu realitatea.

Sursele citate susţin că ministrului i s-a prezentat un anumit număr de utilaje care lucrează pe tronson, un anumit număr de angajaţi şi un progres de opt la sută al lucrărilor, cifră care era rotunjită cu pixul, cifra reală fiind de doar trei la sută.

Tirena Scavi, dar şi consultanţii de la Consulgal au primit de la ministrul Transporturilor termen de trei zile pentru a furniza Ministerului Transporturilor un program de lucrări real, mai susţin sursele citate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO