Companii

Maggie Kitshoff, Prime Kapital: Iaşiul are un potenţial mare, încă neexploatat corespunzător. Cu primul proiect din ţară mergem spre Moldova

Reale estate

Maggie Kitshoff, director proiecte rezidenţiale în cadrul dezvoltatorului Prime Kapital condus de Martin Slabbert

Maggie Kitshoff, director proiecte rezidenţiale în cadrul dezvoltatorului Prime Kapital condus de Martin Slabbert

Autor: Bogdan Alecu

20.10.2018, 00:00 828

Iaşiul îşi va accelera dezvoltarea în perioada următoare şi deja reprezintă un pol de interes pentru dezvoltatori, este de părere Maggie Kitshoff, director proiecte rezi­denţiale în cadrul dez­vol­ta­torului Prime Kapital con­dus de Martin Slabbert.

Din acest motiv, din­colo de centrul comercial Era Shop­ping Center din Iaşi, Prime Kapital are în plan dez­voltarea unui proiect re­zi­denţial în capitala Moldovei.

„Vom mai demara un proiect în afara Bucu­reş­tiului, în Iaşi. Tocmai pentru că avem planuri pe termen lung. Iaşiul este un oraş fantastic. Disponi­bili­tatea de business este foarte mare acum. Am vizitat Iaşiul în urmă cu mai mulţi ani, iarna, pentru 24 de ore, după care am cercetat piaţa de acolo, dar cu cifre brute. Dar acum, după ce vezi climatul de inovaţie de acolo, este un oraş impresionant, tânăr cu mult potenţial. Doar să vezi climatul de inovaţie care este acolo şi potenţial care nu este exploatat. Pe de altă parte, acolo nu vedem proiecte dezvoltate. Potenţialul nu este ex­ploatat suficient de bine pentru că nu găsim aceste proiecte unde să crească. Inclusiv proiecte rezidenţiale de calitate care să atragă şi mai mulţi oameni în oraş“, a spus Maggie Kitshoff.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO