Mai puţin de jumătate din companiile româneşti oferă angajaţilor telefoane, tablete sau laptopuri cu internet

3 mar 2017 Autor: Simona Tatu

În 2016, mai puţin de jumătate din companiile din România (43%) au furnizat angajaţilor dispozitive mobile cu conexiune la internet, arată un studiu recent al Eurostat.

Spre comparaţie, mai mult de două treimi din întreprinderile din Europa au oferit angajaţilor tele­foane, tablete sau laptopuri pen­tru a le folosi în interes de serviciu. „Multe companii oferă angajaţilor device-uri portabile precum tele­foane, tablete sau laptopuri.

A­cesta este un trend aflat în creştere, mai ales datorită dezvoltării tehno­lo­giei“, spune Sorin Faur, HR director al firmei de audit şi consultanţă fiscală BDO Balkans.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.03.2017

 
Cuvinte cheie:
angajati
, companii
, internet
, scadere
, laptopuri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide